Duette® shades
raamdecoratie-dupli_staand

Duette® shades

Veelzijdig, elegant en de perfecte isolatie.

Bespaar energie met duurzame Duette®

Duette® shades zijn de ideale raamdecoratie om het huis ’s zomers koel en ’s winters warm te houden. Dit dankzij het unieke cel-in-cel-ontwerp met drie luchtstroken, die jouw huis het hele jaar door isoleren. Dat kan zorgen voor flinke besparingen op de energierekening, aangezien 50% van de verwarmings- en koelenergie van het huis kan ontsnappen via de ramen.

Onze Duette® shades van Luxaflex® zijn naast een energie-efficiënte ook een heel stijlvolle oplossing. Onze collectie bevat een breed scala aan prachtige stoffen, met speelse kleuren en patronen. Ook is er volop keuze uit subtiele Duette® shades met een meer natuurlijke look ’n feel. Voor alle systemen geldt dat ze zowel handmatig als elektrisch te bedienen zijn, met de slimme PowerView® Motorisation van Luxaflex®.

dupli_2
GROE_duette_2

Duette® shades op maat

Wat de afmetingen van jouw ramen ook zijn, we kunnen de gewenste Duette® shades er tot op de millimeter nauwkeurig op afstemmen. Van klassieke modellen tot praktische systemen met een magnetisch frame dat eenvoudig in het kozijn is te plaatsen, zonder te boren. We meten de Duette® shades gratis in om tot een perfect passende oplossing te komen.  

Je bent van harte welkom in onze winkel om onze Duette® shades in de praktijk te komen bekijken. Hier kunnen we jou gelijk voorzien van meer informatie en persoonlijk advies, indien gewenst.