Serrezonwering van Luxaflex

Serrezonwering

Serrezonwering: warmte- en lichtreducerend

Serrezonwering van Luxaflex is speciaal ontwikkeld voor serres en erkers. Het product vormt een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek. Het beschermt uw interieur tegen de zon en is geschikt voor toepassingen waar doorloophoogte wenselijk is. Onze serrezonwering is op iedere serre te plaatsen. Met de Omega Oase uitvoering is het tevens mogelijk om de zonwering vrijstaand te monteren.

Wij bieden een groot assortiment (acryl)doeken en kleuren profiel. Hierdoor past uw serrezonwering altijd bij uw woning. Deze collectie bestaat uit naadloos geconfectioneerde doeken en in banen geconfectioneerde doeken. De producten van Luxaflex Outdoor voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid en zijn elektrisch te bedienen.

 

Merken

Luxaflex

 

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Luxaflex Outdoor producten, zoals serrezonwering. Wij geven altijd eerlijk en gratis advies aan huis en meten gratis in. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Hier kunt u in onze Luxaflex Gallery de producten bekijken en testen.

 

Terug naar overzicht Buitenzonwering

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>