Markiezen van Luxaflex

Markiezen

Markiezen met een authentieke uitstraling

Door de klassieke vormgeving zijn markiezen dé zonwering voor huizen met een authentieke uitstraling. Het wordt gemaakt door ambachtelijk handwerk en zijn modern in gebruiksgemak. U heeft keuze uit verschillende kleuren, van strak, helder wit tot levendig roze. Ook kunt u kiezen tussen een houten of aluminium frame. Op die manier kunt u het product aan laten sluiten op uw smaak. Luxaflex Outdoor producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid en zijn tevens elektrisch te bedienen.

 

Merken

Luxaflex

Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van Luxaflex Outdoor producten zoals markiezen. Wij geven altijd eerlijk en gratis advies aan huis en meten gratis in. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Gallery de types, kleuren en opties kunt kiezen die u mooi vindt.

 

Terug naar overzicht Buitenzonwering

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>