VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Header buitenzonwering

Buitenzonwering

Wij bieden een breed scala aan zowel binnen– als buitenzonwering. Ook bieden wij alles wat nodig is op het gebied van licht-, zon- en warmtewering. Niet alleen beschikken we over een uitgebreide Luxaflex Gallery, waar u de producten op uw gemak kunt bekijken, ook zijn onze monteurs specialist in het plaatsen van Luxaflex Outdoor producten. Wij geven altijd eerlijk en gratis advies aan huis en meten gratis in. U kunt bij ons terecht voor onder andere terraszonwering, serrezonwering, vensterzonwering, markiezen, screens, buitenjaloezieën en rolluiken.

Merken

Luxaflex

Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van Luxaflex Outdoor producten. Wij geven altijd eerlijk en gratis advies aan huis en meten gratis in. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, waar u in onze Luxaflex galleryshop de producten kunt bekijken.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon