VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Folds JASNO

Vouwgordijnen

Combineerbaar en isolerend

Het voordeel van vouwgordijnen is dat de meeste stoffen gewassen kunnen worden. Dit draagt bij aan een lange en kwaliteitsrijke levensduur van het product. Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen van Luxaflex Roman Shades, zoals top-down/bottom up, stelt u zelf het vouwgordijn samen dat bij u past. Ook hebben vouwgordijnen een isolerende werking door de stilstaande luchtlaag tussen het raam en het vouwgordijn. Het product geeft niet alleen een warme uitstraling door de stof, maar zorgt ook nog eens voor het behoud van warmte in uw woning. Het vouwgordijn is verkrijgbaar in een verduisterende shade en is tevens elektrisch te bedienen.

De vouwgordijnen van JASNO, ook wel folds genoemd, zijn gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Dit textiel is leverbaar in drie transparanties en diverse kleuren. Verder zijn de folds voorzien van opvallende houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger!

 

Merken

Luxaflex en JASNO

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, waar u in onze Luxaflex Gallery de Roman Shades en in onze JASNO Select Store de folds kunt bekijken. Naast gratis advies, meten wij uw Roman Shades gratis in en monteren wij de producten ook gratis.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon