Folds JASNO

Vouwgordijnen

Combineerbaar en isolerend

Het voordeel van vouwgordijnen is dat de meeste stoffen gewassen kunnen worden. Dit draagt bij aan een lange en kwaliteitsrijke levensduur van het product. Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen van Luxaflex Roman Shades, zoals top-down/bottom up, stelt u zelf het vouwgordijn samen dat bij u past. Ook hebben vouwgordijnen een isolerende werking door de stilstaande luchtlaag tussen het raam en het vouwgordijn. Het product geeft niet alleen een warme uitstraling door de stof, maar zorgt ook nog eens voor het behoud van warmte in uw woning. Het vouwgordijn is verkrijgbaar in een verduisterende shade en is tevens elektrisch te bedienen.

 

Merken

Luxaflex

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, waar u in onze Luxaflex Gallery de Roman Shades kunt bekijken. Naast gratis advies, meten wij uw Roman Shades gratis in en monteren wij de producten ook gratis.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>