VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

JASNO Swings, Verticale Lamellen

Verticale lamellen

Brandwerend en bekroond met meerdere awards

JASNO swings zijn verticale lamellen die met één bedieningsketting om en om in beweging gebracht kunnen worden. Dit geeft een mooi 3D effect en maakt variaties in lichtinval mogelijk. De lamellen zijn geschikt voor andere de woonkamer, keuken of kantoor. Ze zijn tevens geschikt als roomdivider. De lamellen zijn verkrijgbaar in 89 of 127 mm breedte en verschillende transparanties. Daarnaast zijn ze ook brandwerend en daardoor ideaal voor projectinrichtingen.

De swings van JASNO zijn met meerdere awards bekroond voor het onderscheidende design!

 

Uitvoeringen van verticale lamellen

De verticale lamellen zijn verkrijgbaar in twee collecties: de Urban collectie voor een subtiele lichtinval en de Sahara collectie voor beperking van binnen schijnend licht. Beide collecties zijn brandvertragend, schoon te maken met de stofzuiger op een lage stad en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Voordelen van JASNO swings

Materiaal: lamellen gemaakt van een polyester of kunststof.
Kleuren: 47 kleuren en patronen.
Transparantie: leverbaar in 3 transparantie opties, van weinig inkijk tot veel lichtinval.
Bovenrail: de afgeronde rail is er in 2 chique kleuren: mat wit óf mat aluminium. Swings zijn ook leverbaar zonder het om-en-om draaisysteem.
Bedieningsketting: met een kindveilig breek-systeem, dat openspringt wanneer er druk op komt.
Koord: met een kindveilige hanger die het koord doorsnijdt als er gewicht in de lus komt te hangen.
Gewicht: een gewicht onderin de lamellen van zodat de swings zo min mogelijk wapperen.
Maatwerk: geschikt voor elk raam. Altijd en overal op maat gemaakt.

 

Merken

JASNO

Wilt u meer informatie over de swings van JASNO? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, waar u in onze JASNO Select Store de producten kunt bekijken. Naast gratis advies, meten wij ook gratis in en monteren wij de producten gratis.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon