VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Verticale jaloezieën van Luxaflex

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën: elektrisch en gemakkelijk schoon te houden

Verticale jaloezieën zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen. Kies uit schitterende kleuren, afwerkingen en texturen in stof, vinyl en moderne metallic look. Onze collectie biedt daarnaast een ruime keuze aan transparanties, lamelbreedten en materialen. Van een klassiek huis tot eigentijdse woning, onze luxe materialen en stoffen harmoniëren perfect met elke kamerinrichting. Daarbij zijn ze beter schoon te houden dan horizontale jaloezieën, omdat ze een verticaal verloop hebben en de stof zich minder goed kan ophopen.

Ze dienen perfect als zonwering en zorgen tevens voor veel privacy. Daarbij zijn onze stijlvolle PVC verticale jaloezieën duurzaam en eenvoudig te onderhouden. De perfecte keuze voor vochtige ruimten zoals keukens en badkamers. Ook is dit product geschikt voor allerlei raamvormen. Dit product is te bedienen met een eenvoudige roede maar kan ook elektrisch bediend worden.

 

Merken

Luxaflex

 

Wij geven gratis advies, meten uw verticale jaloezieën gratis in en monteren de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, waar u in onze Luxaflex galleryshop de producten kunt bekijken.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon