Luxaflex Twist Rolgordijnen

Twist Rolgordijnen

Twist Rolgordijnen van Luxaflex

Met Twist Rolgordijnen kunt u eenvoudig twee exclusieve stoffen langs elkaar laten schuiven. Dit kan in een open, half open of volledig gesloten positie. Op deze manier kunt u spelen met onder andere lichtinval en privacy. Door middel van de nieuwe weeftechniek ClearViewTM krijgt uw rolgordijn een extra helder doorzicht. Met dit type zonwering kunt u de perfecte uitstraling voor uw raam creëren, passend bij uw stemming en sfeer.

De Twist Rolgordijnen zijn beschikbaar in meer dan tien trendkleuren, zoals aardegroen en krachtig roze, en diverse patronen voor een uniek effect. De verfijnde patronen van de raambekleding bestaan onder andere uit natuurlijke bladervormen en meer grafische vormen.

De Twist Rolgordijnen van Luxaflex zijn ook geschikt voor kamers met grote ramen en verkrijgbaar met een kettingbediening of bediening via een stang.

 

Twist Rolgordijnen met automatische bediening

Tevens kunt u ervoor kiezen om dit type zonwering elektrisch te bedienen. Dit kan met een afstandsbediening of wandschakelaar. Ook zijn de rolgordijnen te bedienen met bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of afstandsbediening.

 

Gratis advies én montage

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Hier vindt u ook onze Luxaflex Gallery, waar u de producten van Luxaflex kunt bekijken en testen. Naast vrijblijvend advies, meten wij uw zonwering gratis in en monteren wij de producten ook gratis bij u thuis.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>