Silhouette Shades van Luxaflex

Silhouette Shades

Silhouette Shades voor diffuus licht

LuxaFlex Silhouette Shades zijn zachte stoffen lamellen. Met de Silhouette Shades speel je heel gemakkelijk met licht. In gesloten toestand zijn ze behoorlijk verduisterd. Doordat de lamellen eenvoudig te tuimelen zijn komt er natuurlijk daglicht binnen. Het licht verspreidt zich dan in gelijke mate door de kamer. De felheid, schittering en uv-straling worden gefilterd. De lamellen bieden in de geopende stand privacy én een mooi uitzicht naar buiten.

 

Kleuren

De LuxaFlex Silhouette Shades zijn verkrijgbaar in veel kleuren en stoffen. De bovenbak en onderlat zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk wit, crème en zilver. Deze zijn standaard op de stof afgestemd, inclusief de optrekkoorden en koordgewichten. De lamellen zijn opgedeeld in zeven collecties met elk hun eigen kenmerk. Er is een grote verscheidenheid aan stoffen. Denk hierbij aan natuurlijk linnen, een licht-dimmende stof en exclusief textiel met een geavanceerde design look. Hierdoor passen de Silhouette Shades in elk interieur, van modern tot landelijk. 

De lamellen hebben diverse breedtes:

50 mm: Een subtiel, elegant design gevoel voor elke kamer
75 mm: Exclusieve look en meer doorkijk
100 mm: Maximaal doorzicht; ideaal voor grotere ramen

 

Lamelbreedtes en bediening

Het unieke aan de Silhouette Shades is de omgang met licht. De achterzijde is namelijk voorzien van zonreflecterend materiaal. Deze UV-bescherming zorgt ervoor dat de temperatuur met 25% wordt teruggedrongen. Dit verhoogt de levensduur van uw meubels en vloerbedekking. Daarbij verbetert het de isolatie in de kamer. De lamellen kunnen met de hand bediend worden of met PowerView Motorisation.

 

Silhouette Shades op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, waar u in onze Luxaflex Gallery de Silhouette Shades kunt bekijken. In onze Luxaflex® showroom kunt u stoffen en afwerkingen kiezen die u mooi vindt. Daarnaast kies u hier het bedieningssysteem van uw voorkeur. Naast vrijblijvend advies meten wij uw Silhouette Shades helemaal gratis in en monteren wij de producten ook gratis bij u thuis.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>