Luxaflex Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen van Luxaflex

Rolgordijnen zijn modieus, functioneel en duurzaam en daarmee misschien wel de meest toegankelijke binnenzonwering. Inmiddels bestaat de collectie uit meer dan 300 stoffen en trendy ontwerpen. Helemaal van nu zijn op de natuur gebaseerde ontwerpen, zoals botanische prints, bladpatronen en hand geschetste aquarellen. De rolgordijnen van Luxaflex zijn er in vier transparanties, van transparant tot verduisterend. Naast standaard rolgordijnen bieden wij deze binnenzonwering ook voor dakramen aan.

 

Vocht- en vuilafstotend

Onze met Luxaflex Dustbock behandelde stoffen zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Zo kunt u het product eenvoudig reinigen en is het een oplossing voor vochtige ruimten zoals de badkamer en keuken.

 

Raambekleding van duurzaam oceaanplastic

Kies nu ook voor rolgordijnen van een duurzame stof. Zo is de stof GreenScreen Sea-Tex de eerste rolgordijnstof ter wereld van gerecyclede oceaanplastic en voldoet de gecertificeerde GreenGuard stof aan strenge normen voor chemische uitstoot. Daarnaast draagt de laatstgenoemde stof bij aan een betere luchtkwaliteit in huis.

 

Rolgordijnen met automatische bediening

De rolgordijnen van Luxaflex zijn van alle gemakken voorzien. U kunt ze namelijk gemakkelijk met uw eigen smartphone, tablet of slimme assistent automatisch bedienen door middel van het PowerView® Motorisation systeem. Vooral handig bij binnenzonwering voor dakramen, maar ook zodat u de raambekleding gemakkelijk kunt bedienen vanaf de bank of het bed.

 

Gratis advies en montage

Wij geven altijd vrijblijvend advies, meten gratis in en monteren de producten ook gratis bij u thuis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Hier vindt u onze Luxaflex Gallery waar u de producten kunt bekijken en testen.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>