Plissé Shades van Luxaflex

Plissé Shades

Plissé Shades: gebruiksvriendelijk en elegant

Plissé Shades zijn gordijnen die bestaan uit één laag gevouwen stof, die zich bij het optrekken opvouwen als een harmonica. De plissé gordijnen bieden elegant en zacht daglicht en zorgen voor decoratieve patronen van licht en schaduw.

 

Plissé Shades van LuxaFlex

De collectie van Luxaflex bevat meer dan vijftig kleuren en prachtige ontwerpen. Combineer de Plissé Shades met diverse coatings. Zo zorgt de Topar Plus coating voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Of kies voor de duurzame Dust Block coating die vocht en vuil afstoot. De Plissé Shades zijn ook verkrijgbaar als hor, voor het buiten houden van insecten en ongewenst daglicht.

De raamdecoratie van Luxaflex is verkrijgbaar in elegante patronen en rijke textuurweefsels. Daarbij kunt u kiezen uit twee plooibreedtes en vier verschillende type transparantieniveaus. U kunt hierbij kiezen uit transparant, semi transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Niet alleen is het product erg stijlvol en gebruiksvriendelijk, ook is het stofgewicht zeer licht wat het gebruiksgemak verhoogt.

 

Plissé gordijnen van Velux

De Plissé gordijnen van Velux verzachten het daglicht, brengen kleur in uw interieur en zijn eenvoudig te monteren. De gordijnen zijn alleen geschikt voor dakramen. Bedien de raamdecoratie met de hand, elektrisch of op zonne-energie.

 

Top-down buttom-up

Met het top-down buttom-up systeem kan het daglicht tot op de millimeter bepaald worden. Hiermee kunt u namelijk alleen de bovenkant of de onderkant van een raam bedekken. De plissé gordijnen kunt u met de hand, elektrisch of op zonne-energie bedienen. Daarnaast kunnen ze bediend worden met een knop of wandschakelaar of juist volledig elektrisch met een afstandsbediening.

 

Merken

Luxaflex en Velux

Wij geven gratis advies, meten uw Plissé Shades gratis in en monteren de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Gallery de producten kunt bekijken.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>