VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Houten jaloezieën JASNO

Houten jaloezieën

Sfeerverwarmend en waterafstotend

De houten jaloezieën van Luxaflex worden gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven. Met een ruime keuze in tal van kleuren en structuren kunt u elk raam naar uw smaak inrichten. U kunt daarbij kiezen uit een ruime selectie decoratieve ladderbanden in zowel unikleuren als subtiele patronen. De lamellen zijn in twee breedtes verkrijgbaar, 50 en 70 mm.

Deze houten jaloezieën omvatten natuurlijk en opvallend hout dat verantwoord is ingekocht en afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Tevens zijn deze jaloezieën van imitatiehout bestand tegen hitte en waterafstotend. U kunt ervoor kiezen om dit product elektrisch te bedienen.

De houten jaloezieën van JASNO, ook wel blinds genoemd, brengen sfeer en warmte in elk interieur. U kunt eindeloos variëren met de verschillende kleuren, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden van de jaloezieën. Zo bepaalt u zelf de uitstraling en kunt u de jaloezieën laten aansluiten bij elke woonstijl. De blinds zijn daarbij geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

 

Merken

Luxaflex en JASNO

 

Naast gratis advies, meten wij uw houten jaloezieën gratis in en monteren wij de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex galleryshop en JASNO Select Store de producten kunt bekijken.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon