Luxaflex Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën van Luxaflex

De houten jaloezieën van Luxaflex worden gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven. Met een ruime keuze in kleuren, dessins en structuren kunt u elk raam naar smaak inrichten. Nieuw is de mogelijkheid om zelf de kleur van uw jaloezieën samen te stellen. Zo matcht uw raamdecoratie met bijvoorbeeld de kleur van uw favoriete stoel of schilderij Kies daarbij uit een ruime selectie decoratieve ladderbanden van 10 of 38 millimeter breed in zowel unikleuren als subtiele patronen. De lamellen zijn in twee breedtes verkrijgbaar, namelijk 50 en 70 mm.

 

Houten jaloezieën met automatische bediening

De houten raamdecoratie van Luxaflex zijn tegenwoordig ook leverbaar met het slimme bedieningssysteem Powerview® Motorisation. Het gemakkelijk te bedienen draadloze systeem zorgt altijd voor de juiste lichtinval.

 

Verantwoord en duurzaam

De houten jaloezieën omvatten natuurlijk en opvallend hout dat verantwoord is ingekocht en afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Veel producten uit de collectie dragen het Forest Stewardship Council-label en met de houtsoort Bamboe heeft ook het meest ecologisch verantwoorde hout een plekje in de collectie van Luxaflex.

De collectie kunststof horizontale jaloezieën met houttextuur zijn echter bijna niet te onderscheiden van echt hout. Doordat ze goed bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken zijn, is de kunststof variant duurzaam en ideaal voor de badkamer.

 

Gratis advies en montage

Naast gratis advies, meten wij uw houten jaloezieën gratis in en monteren wij de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Galleryshop de producten kunt bekijken.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>