Horren

Bekijk ons assortiment horren online of bezoek onze winkel in Deventer voor uitgebreid advies. In de Luxaflex Gallery in onze winkel kunt u de producten tevens bekijken en testen.

Ongestoord genieten en ventilerend

Horren zijn ideaal om lucht binnen te laten en insecten buiten te houden. Ze bieden veel mogelijkheden om uw huis optimaal te ventileren. De profielen zijn beschikbaar in diverse kleuren, passend bij uw kozijn. Tevens kunt u kiezen uit verschillende typen gaas, handgrepen, sluitingen en scharnieren. Afhankelijk van het type kozijn, de inbouwruimte, gebruikswensen en uw persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende hor.

 

Modellen LuxaFlex horren

  • Inzethor: voor binnen en buiten. Daarnaast is deze hor geschikt voor kiepramen, omdat ze niet geboord of geschroefd hoeven te worden.
  • Inzetrolhor: kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.
  • Plissé hordeur: de robuuste deur is breed toepasbaar en is de ideale deur voor dagelijks gebruik. Toepasbaar in bredere deuren en puien.

 

Velux horren

De insectenhorren van Velux zijn geschikt voor dakramen met een hellend dak, een verticaal gevelelement en meerdere ramen die aansluiten op een muur. De zijgeleidingen en afdichtstrip zorgen voor een strak en dicht gaas. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

 

Merken

Luxaflex en Velux

Wij geven vrijblijvend advies, meten uw horren gratis in en monteren de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Gallery de producten kunt bekijken.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>