Horizontale jaloezieën van Luxaflex

Horizontale jaloezieën

Isolerend en elegante lichtregeling

Horizontale jaloezieën worden gemaakt van hout of aluminium en bieden veel mogelijkheden in modieuze kleuren, exclusieve dessins en verschillende lamelbreedtes. Ook zijn er verschillende texturen beschikbaar. Hierbij valt te denken aan: hamerslag, geborsteld aluminium, subtiele tone-on-tone structuren en multicolor ontwerpen. De lamellen zijn in vijf breedtes beschikbaar, van 16 tot 70 mm.

Horizontale jaloezieën bieden elegante lichtregeling en uitstekende privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting. Met VarioFlex – een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex – is het mogelijk om het onderste of bovenste deel van de jaloezieën afzonderlijk te openen, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid licht en privacy. Daarbij werkt het product isolerend tegen zowel licht als koelte en warmte.

Een ander voordeel van de horizontale jaloezieën is dat ze gemaakt zijn van 98% gerecycled aluminimum en daarmee duurzaam zijn. Tevens is het product een goede optie voor kamers met een hoge luchtvochtigheid, zoals de badkamer. En is het mogelijk om het product elektrisch te bedienen.

 

Merken

Luxaflex

Wij geven gratis advies, meten uw horizontale jaloezieën gratis in en monteren de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Gallery de producten kunt bekijken.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>