Duette Shades van Luxaflex

Duette Shades

Duette Shades: isolerend en energiebesparend

Duette Shades hebben een unieke honinggraat structuur. Deze structuur maakt de raamdecoratie zacht, duurzaam en energiebesparend. De stilstaande luchtlagen zorgen namelijk voor een optimale isolatie. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft de warmte juist buiten. Deze isolatie heeft ook invloed op de akoestiek. Dankzij de structuur zijn ze namelijk ook geluiddempend.  

De vochtwerende materialen, comfortabele bediening en speciale oplossingen voor allerlei ramen maken deze zonwering geschikt voor elke kamer. Elke shade is uitgerust met twee geplooide stoffen, voor maximale lichtregulering en privacy.

 

Kleuren

Creëer de Duette Shades die passen in uw huis. Met een collectie van honderd kleuren, diverse prints en transparanties sluiten ze altijd aan bij uw interieur. Of u nou houdt van modern of van trendy. Daarbij kunt u kiezen uit drie plooibreedtes:

25 mm: voor kleine tot medium ramen, zoals draai- en kiepramen
32 mm: van kleine tot grote ramen, voor grote ramen in de woonkamer
64 mm: van large tot extra large, zoals serres

 

Top-down bottom-up systeem

Naast het bepalen van het uiterlijk, kunt u ook bepalen hoe u de raambekleding bediend. De shades zijn standaard voorzien van een top-down en bottom-up systeem. Met dit systeem is het mogelijk om één deel van het raam te bedekken, zoals de bovenkant. Hierdoor heeft u volledige controle over de privacy en lichtinval. Daarnaast zijn de Duette Shades verkrijgbaar met Power Motorisation om de raambekleding automatisch te bedienen.

 

Duette Shades op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Gallery de producten kunt bekijken. Naast gratis advies, meten wij de Duette Shades gratis in en monteren wij de producten ook gratis.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>