PowerView Motorisation

LuxaFlex PowerView Motorisation: raamkleding bedienen op afstand

Liever gewekt worden door zonnestralen, dan een luide wekker? Dat kan met de PowerView® Motorisation. Met dit revolutionaire systeem van Luxaflex® is het mogelijk om de raamkleding te bedienen op afstand, zonder een hand uit te steken.  

Het instellen van comfort

DePowerView® Motorisation zorgt voor de gewenste lichtinval op elk moment. Het toppunt van gemak! Met het systeem kunt u gepersonaliseerde scènes creëren, zodat de raamdecoratie beweegt volgens ingestelde posities. Zo kunt u bepalen dat de shutters in de slaapkamer langzaam omhoog kruipen als de wekker gaat. Valt eind van de middag de zon op het favoriete plekje in huis? Dan kunt u instellen dat de lamellen half gesloten zijn, op dat exacte tijdstip. Zo regelt u het daglicht op een energie-efficiënte manier.

Uw eigen stijl

Het oog wil (natuurlijk) ook wat. De slimme PowerView® is te combineren met allerlei producten van LuxaFlex®, waaronder de Duette® Shades, Silhouette® Shades, rolgordijnen, jaloezieën en meer. Niet alleen slim, maar ook stijlvol.

Veilig voelen en zijn

Potentiële inbrekers hebben geen schijn van kans. Doordat de Powerview® draadloos is en op afstand te bedienen is, lijkt er altijd iemand thuis. In tegenstelling tot reguliere raambekleding, is er geen koord meer nodig. Hierdoor kunnen kinderen en/of huisdieren veilig in huis spelen. Comfort én veiligheid dus.

Eenvoudig en draadloos te bedienen

Om de PowerView® te bedienen zijn er diverse mogelijkheden, waaronder een afstandsbediening en wandbediening. Daarnaast vindt u de PowerView® app in de App Store en Google Play voor smartphones en tablets. Heeft u een spraakgestuurd apparaat in huis? Dan kunt u deze koppelen aan de PowerView®. Het systeem is te bedienen met Homey, Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa.

Interesse in de PowerView® Motorisation van Luxaflex®? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

In onderstaande video een preview van hoe het systeem werkt in de praktijk:

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>