Groen Woning- en Projectinrichting al 40 jaar een begrip in de regio

Met aandacht voor detail en vakkundig personeel, leveren wij al meer dan 40 jaar maatwerk. Dagelijks is ons vaste team aanwezig dat alle kennis in huis heeft om jou volledig te ontzorgen. Vanaf het advies tot en met de montage en oplevering ervaar je onze professionaliteit. Wij zijn de interieurspecialist in de Deventer en omstreken. Want ook klanten uit Twello, Bathmen, Wijhe, Olaf, Diepenveen, Colmschate, Schalkhaar, Gorssel, Epse, Eefde en Zutphen weten klanten ons goed te vinden!  

Wij zijn sfeermakers bij uitstek. Dat is onze missie. Doordat we sfeer creëren, zijn onze klanten blij als wij de inrichting hebben verzorgd voor bedrijfspand, kantoor en woning. Voor onze medewerkers creëren we een goede werksfeer zodat er met plezier, resultaatgericht gewerkt wordt. Je kunt bij ons terecht voor: Auping bedden en matrassen, gordijnen, buitenzonwering, binnen zonwering, raamdecoratie, meubels, meubelstoffering, wandbekleding, vloeren.

Wij werken graag met kwalitatief hoogstaande merken die uitstekende service leveren. Hierbij kun je denken aan Auping, Luxaflex, Moduleo en Markilux. Voor wat betreft Luxaflex® zijn we Gallery dealer. In een Gallery Showroom vind je minimaal 50 m² winkelruimte, exclusief met Luxaflex® producten. In deze shop-in-shop heb je de mogelijkheid om meer producten te zien en te ervaren dan waar dan ook. De nauwe samenwerking tussen Luxaflex® en wij als Gallery dealers betekent dat je bij ons erop kunt vertrouwen dat je altijd het nieuwste en breedste aanbod van Luxaflex® vindt. 

 

Markilux_sfeer1

 

Onze zekerheden

 1. We streven naar kwaliteit. Voor ons is kwaliteit het in één keer goed doen. Soms lukt dat helaas niet, maar dan beloven wij dat het altijd goed komt. 
 2. We beloven dat we zelfkritisch zijn. Wij zullen geen excuses of rechtvaardigen bedenken, we gaan samen op zoek naar een oplossing. 
 3. We zijn te vertrouwen. Gemaakte afspraken zullen we nakomen. 

 

 

LUXAFLEX® GALLERY DEALER 

 • Meer dan 50 vierkante meter aan Luxaflex® showroom
 • Alle Luxaflex® productgroepen, van Jaloezieën tot Gordijnen en Duette® Shades.
 • Overzicht van alle types bedieningen en opties.
 • 11 producten met PowerView® automation, ervaar onze slimme raamdecoratie op zijn best.
 • Jarenlange kennis en ervaring.
 • Persoonlijke service en advies van goed getrainde specialisten.
 • Meet- & montage service.
 • Gegarandeerd de beste keuze, door het beste advies!
Luxaflex_sfeer1

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden wij belangrijk en noodzaak voor de toekomst. Er zijn veel bedrijven die claimen duurzaam te zijn, maar wij  werken met oprechte bedrijven die écht impact willen maken. Derhalve voeren wij de merken Kairos en Planq. Twee Nederlandse merken. Kairos is een team van drie nieuwsgierige, impact gedreven doorzetters die elkaar vonden in de wens om de meubelindustrie radicaal te verduurzamen. Kairos banken zijn opgebouwd uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen voorhanden. Dat levert een bank waar je heel lang van kan genieten, mits er met zorg gebruik van wordt gemaakt en je er af en toe wat aandacht aan geeft. Op deze pagina gaan we verder in op de karakteristieken van de gebruikte materialen en het benodigde onderhoud per onderdeel. 

Planq is een Nederlands duurzaam meubelmerk dat de kloof overbrugt tussen hedendaags design en milieubewustzijn. Met innovatieve materialen, zoals gerecycled textiel en biobased grondstoffen ontwerpt Planq interieurproducten voor een betere toekomst. 
Lees meer over de samenwerking met Meubelplaats.nl en de merken die je vindt in onze winkel.