Groen Woning- en Projectinrichting

Het ideale interieur ziet er voor iedereen anders uit. Wat ons drijft? Onze klanten ondersteunen in het creëren van het perfecte interieur, dat volledig is afgestemd op hun wensen, eisen en smaak. Een interieur dat de woon- of werkomgeving tot leven brengt. Dat is al ruim veertig jaar onze specialiteit. Vanuit onze inspirerende winkel in Deventer leveren we het meest complete assortiment vloeren, raamdecoratie, meubelstoffering, wandbekleding en buitenzonwering. Met dit ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van onze medewerkers, geven we iedere woning en elke werkplek de gewenste sfeer. Ook kun je bij ons terecht voor interieuradvies en interieurvoorstellen. Wij zijn sfeermakers bij uitstek.

Onze zekerheden

Betrouwbaar
Deskundig
Kennis & service


Al 40 jaar een begrip in de regio

Met aandacht voor detail en vakkundig personeel, creëren en leveren wij al meer dan 40 jaar maatwerk. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld van een meubelstoffeerderij tot een full-service interieurspecialist. Samen met de Luxaflex® Gallery en onze samenwerking met Meubelplaats.nl zetten we ons totaalconcept nog meer kracht bij. Dagelijks is ons vaste team aanwezig dat alle kennis in huis heeft om jou volledig te ontzorgen. Vanaf het advies tot en met de montage en oplevering ervaar je onze professionaliteit. Wij zijn de interieurspecialist in de Deventer.

Ben je woonachtig in Diepenveen of Schalkhaar? Onze inspiratievolle woonwinkel is perfect te bereiken met de auto of fiets. De interieurwinkel van Groen is niet alleen een begrip in Deventer, maar we staan bekend als de regionale specialist op het gebied van wooninterieur. Omdat onze inspirerende winkel goed te bereiken is, zien we veel klanten uit de omliggende plaatsen. Denk aan plaatsen als Lettele, Bathmen, Holten, Laren, Gorsel en Hartsen. Waar je ook zit, bij Groen Woning- en Projectinrichting zit je altijd goed.

Succesvolle samenwerking met Meubelplaats.nl

We willen jou inspireren voor jouw hele interieur. Je vindt bij ons daarom meer dan alleen raamdecoratie, vloeren, stoffering en zonwering. Ook meubels maken een belangrijk deel uit van jouw totale interieur. Dankzij de samenwerking met Meubelplaats.nl, een trendy woonwinkel, bieden wij ook nog eens een ruim assortiment meubels. 

Lees meer over de samenwerking met Meubelplaats.nl en de merken die je vindt in onze winkel.


Luxaflex® Gallery Dealer

Wij zijn jouw exclusieve Luxaflex® dealer in Deventer. In onze Luxaflex® Gallery ervaar en beleef je alle op maat gemaakte binnen zonwering en buitenzonwering van Luxaflex® optimaal. Maak kennis met de werkingsmechanisme en materialen en ervaar de kracht van zonwering bij dag- en avondlicht. Lees meer over ons aanbod als Luxaflex® dealer in Deventer.