Luxaflex gallery dealer

Luxaflex gallery dealer

Luxaflex Gallery in Deventer

Onze Luxaflex Gallery is vanaf maart 2018 uitgebreid tot een splinternieuwe toekomstgerichte shop. Hier kunt u de producten optimaal ervaren en beleven op het gebied van werkingsmechanisme, materialen en de functionering van zonwering bij dag- en avondlicht.

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex brengen uw kamer tot leven. Uw huis vult zich met natuurlijk licht en wordt comfortabel beschermd tegen hitte en kou. Daarbij biedt Luxaflex ook het breedste aanbod in innovatieve hefsystemen voor een eenvoudige bediening en een betere kindveiligheid.

Specialist in Luxaflex Outdoor

Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van Luxaflex Outdoor producten. Wij geven altijd eerlijk en gratis advies aan huis en meten gratis in. Daarbij plaatsen wij uw binnenzonwering gratis! Maak kennis met de inspirerende ontwerpen, de innovatieve bediening en de pure kwaliteit van alle producten in onze Luxaflex Gallery.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer waar u zelf de producten kunt bekijken en testen.

 

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>