Luxaflex® raamdecoratie

Met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven.

Luxaflex® voor exclusiviteit

unieke collecties en geïnspireerde innovaties

Sinds Luxaflex® de horizontale jaloezie uitvond, staat de naam Luxaflex® gelijk aan nieuwe, innovatieve raamdecoratie. Vernieuwende unieke producten zijn geïntroduceerd, zoals Duette® Shades en Silhouette® Shades, met exclusieve ontwerpen en spannende stoffen die de kijk op raambekleding hebben veranderd.

Luxaflex® heeft een nieuwe wereld geïntroduceerd die je keuzevrijheid biedt bij de inrichting van jouw woning. Elk prachtig product van Luxaflex® wordt op maat gemaakt en sluit zodoende perfect aan op jouw huis en stijl.

Luxaflex® versus oceaanplastic

Luxaflex® werkt aan een schonere samenleving

Het plastic in de Stille Oceaan heeft een 'plasticsoep' gevormd van maar liefst 1,5 miljoen vierkante kilometer. Hunter Douglas heeft daarom een project met als doel teruggewonnen plastic afval van de kustlijn om te zetten in hoogwaardige weefsels.

Greenscreen® Sea-Tex® NXT is 's werelds eerste zonwerende stof gemaakt van 50% gerecycled plastic afval uit de oceaan. In juli 2020 is 40 ton aangespoeld plastic omgezet in prachtige GreenScreen® Sea-Tex®-stoffen voor stijlvolle Luxaflex®-Rolgordijnen en Verticale Jaloezieën.

Binnencollectie van Luxaflex®

Energie besparen met Luxaflex®

Ontdek isolerende raambekleding

In de zomer wil je de warmte graag buiten houden en in de winter juist de warmte vasthouden. Met isolerende raambekleding zorg jij ervoor dat je het binnenklimaat in jouw huis gemakkelijk kunt reguleren: het werkt tegen de kou, isolerend en energiebesparend.

 

Energie besparende stijl

dubbel plisségordijn met aluminium coating

Met speciale Duette® Shades van met een aluminium gecoate cel constructie isoleer je nog beter dan met reguliere Duette® Shades. Duette® Architella® Shades bestaat uit een dubbele cel, waardoor ze extra goed isoleren.

Kies je dan ook nog eens voor een stof met aan de binnenkant een metalen coating dan heb je een nog betere isolatie en kun je nog meer energie besparen. Je kunt Duette® Architella® Shades combineren met gevoerde gordijnen voor een stijlvolle en energiebesparende oplossing.