Cotap

Wij hebben een stip op de horizon gezet. Met meer dan 80 jaar ervaring en ruim 170 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2021 de meest gevraagde én best gewaardeerde vloerenleverancier in consumentenretail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden. Als vraaggestuurde groothandel vervullen wij een centrale rol bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en servicen van unieke vloerconcepten of -collecties. Door een omnichannel aanpak, focus, maatwerk en partnership maken we het verschil.

C-Lab is het kloppende hart van Cotap waaruit productontwikkelingen en -vernieuwingen in gang worden gezet. Maar een collectie kan niet op zich staan.
 
Daarom worden onze collecties door C-support ondersteunt met zoveel mogelijk marketingondersteuning. Zowel fysiek in uw winkel (offline) als op internet (online). Dit noemen we een multi (of omni) channel aanpak.
 
Maar we kunnen meer dan alleen ijzersterke collecties brengen. We hebben de lat hoog gelegd met de oprichting van C-Academy. Vanuit C-Academy zullen we trainingen en ondersteuning aanbieden.
 
Dankzij een grote en soepel lopende logistieke organisatie vinden dagelijks honderden Cotap vloeren hun weg in Nederland. En dat is met een eigen expeditiecentrum met ruim 23.000m2 oppervlak geen overbodige luxe!