Groens sfeermakers

Meet de sfeermakers van Groen Inrichters!

Bij Groen Inrichters streven we ernaar mensen blij te maken met producten en diensten die zorgen voor sfeer in huis. Dat doen we met velen! Ons team bestaat uit een groep vakkundige mensen, die dagelijks het uiterste uit hun werk halen. Daarom besteden we aankomende weken extra aandacht aan ons geweldige team. Met vandaag in de spotlight: onze getalenteerde coupeuse Corrie.

Corrie is ruim 5 jaar in dienst bij Groen Inrichters en is samen met meubelstoffeerders Luke en Joop verantwoordelijk voor de meubelstoffering. Vier dagen in de week verzorgt zij al het knip- en naaiwerk voor kussenhoezen van onder andere caravans, boten, banken, stoelen en autostoelen. Oftewel: al het stikwerk dat achter een naai-, lock- of tweedraadsmachine moet plaatsvinden.

Bezig zijn met mooie stoffen vindt Corrie het leukst: “Of het nu grote projecten of kleine kussentjes zijn, het in elkaar stikken is altijd leuk. Soms zijn er maar 2 lappen stof nodig, een andere keer zijn er wel 20 of meer lappen stof nodig. Het geeft voldoening om die dan weer tot een fraai vormgegeven bankhoes of kussen te maken. Zeker als je het eindresultaat ziet, wanneer de meubelstoffeerders alles in elkaar hebben gezet.”

Als je aan Corrie vraagt op welk ontwerp zij het meest trots is, kan ze eigenlijk niet kiezen: “Ik ben trots op alle ontwerpen en ben vooral erg gelukkig als we waardering krijgen van tevreden klanten”.

Waarom u een bezoek moet brengen aan Groen Inrichters? Volgens Corrie vooral vanwege het uitstekend op elkaar afgestemde team: “Ik werk elke keer met veel plezier in de meubelstoffeerderij omdat het samenwerken erg prettig verloopt. We vullen elkaar goed aan, waardoor we alles voor elkaar krijgen. Van grote tot kleine opdrachten”.

Wilt u uw meubelstuk graag laten stofferen? Klik dan hier voor meer informatie of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden! Bekijk hier de openingstijden van onze winkel. Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor de laatste woontrends!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>