Groens sfeermakers

Meet de Sfeermakers van Groen Inrichters!

Bij Groen Woning- en Projectinrichting streven we ernaar mensen blij te maken met producten en diensten die zorgen voor sfeer in huis. Dat doen we met velen! Het team van Groen Woning- en Projectinrichting bestaat uit een groep vakkundige mensen, die dagelijks het beste werk leveren voor u. En daarom besteden we aankomende weken extra aandacht aan ons geweldige team. Met vandaag in de spotlight: onze fantastische meubelstoffeerder Joop!

Joop is al ruim 22 jaar werkzaam bij ons. We kunnen dus wel stellen dat hij écht bij het meubilair van Groen Inrichters behoort! Drie dagen in de week werkt hij samen met meubelstoffeerders Luke en Corrie aan verschillende stoffeerklussen. Kan het meubilair van uw caravan, auto of boot wel een make-over gebruiken? Dan heeft u aan onze meubelstoffeerders een vakkundig team.

Naast fervent meubelstoffeerder, is Joop ook een rekenwonder. Niet alleen bekleedt hij meubelstukken, ook verzorgt hij het inmeten van de maten en maakt hij de prijsopgaves. Joop geniet er echt van wanneer iemand weer eens zeer tevreden is met een geleverd ontwerp. En dat allemaal voor een scherpe prijsopgave!

Advies nodig over het ontwerp? Joop helpt u graag. Hij vindt dat zelfs het leukste om te doen, advies geven over het materiaal. Na 22 jaar werkzaam te zijn als meubelstoffeerder, heeft Joop enorm veel kennis opgedaan over het ruime aanbod aan materialen. Soms ziet u zelf door de bomen het boos niet meer, omdat er zoveel keuze is, maar gelukkig is daar Joop met zijn jarenlange ervaring.

Waar hij het meest trots op is? Als ik een antiek meubelstuk met veel persoonlijke waarde een nieuw leven inblaas en de klant er erg gelukkig mee is.

Als wij aan Joop vragen te onderbouwen waarom een bezoek aan Groen Woning- en Projectinrichting de moeite waard is, geeft hij aan dat de medewerkers vooral ijzersterk zijn in het geven van passend advies op maat. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en helpen ze u graag! De koffie staat altijd klaar.

Wilt u uw meubelstuk graag laten stofferen? Klik dan hier voor meer informatie of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden! Bekijk hier de openingstijden van onze winkel. Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor de laatste woontrends!

 

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>