Groens sfeermakers

Meet de sfeermakers van Groen Inrichters!

Bij Groen streven we ernaar mensen blij te maken met producten en diensten die zorgen voor sfeer in huis. Dat doen we met velen! Ons team bestaat uit een groep vakkundige mensen die dagelijks het beste werk leveren voor u. En daarom besteden we aankomende weken extra aandacht aan ons geweldige team. Met vandaag in de spotlight: onze talentvolle meubelstoffeerder Luke.

Luke is ruim 2 jaar bij ons in dienst als meubelstoffeerder en werkt veel samen met meubelstoffeerders Corrie en Joop. Maar stiekem is Luke eigenlijk een alleskunner: niet alleen gaat hij ook nog één dag in de week naar school, ook is hij twee zaterdagen in de maand in de winkel te vinden als adviseur. En als het nodig is, helpt hij ook graag de woning- en projectstoffeerders én raambekledingmonteur Johan.

Heerlijk vindt hij het, z’n creativiteit kwijt kunnen in zijn beroep. En als een klant dan ook nog eens zeer tevreden is, doet dat echt wat met je eergevoel”. Doordat het werk erg gevarieerd is, is iedere klus weer een nieuwe leuke uitdaging. Als je aan Luke vraagt wat hij het leukst vindt aan het beroep dat hij uitoefent, kan hij maar één ding zeggen: Het stofferen van meubels!”. Duidelijk! Luke houdt van z’n vak.

Het meest trots is hij eigenlijk op al het geleverde stoffeerwerk, maar áls hij een keuze moet maken, dan toch wel de klussen voor de interieurbouwers.

Waarom u een bezoek moet brengen volgens Luke? Je kunt in onze winkel qua interieur op alle aspecten inspiratie opdoen voor je interieur en het ook daadwerkelijk allemaal laten uitvoeren, precies zoals u dat wenst, dankzij onze gepassioneerde vakmensen!”. Need we say more?

Wilt u uw meubelstuk graag laten stofferen? Klik dan hier voor meer informatie of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk hier de openingstijden van onze winkel. Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor de laatste woontrends! 

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>