Klantenbeoordeling header

Onze klanten beoordelen ons met een 8,7

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om kwaliteit te leveren en de hoogste service op maat te bieden. Maar dat kan alleen dankzij uw hulp, want door uw feedback kunnen wij nog betere kwaliteit leveren. Wij danken dan ook alle honderden klanten die het afgelopen jaar ons klanttevredenheidsonderzoek hebben ingevuld. Groen Woning- en Projectinrichting is hiermee beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,7!

Een prachtig resultaat waar wij natuurlijk heel erg trots op zijn. Maar belangrijker: door uw mening, tips en feedback kunnen wij onze winkel optimaliseren en onze service vergroten. Omdat de feedback van onze klant echt waardevol voor ons is, hebben wij onder alle respondenten een Jura E8 platina koffiemachine t.w.v. €1165,- met heerlijke Pure Africa Coffee verloot. Familie Duintjer is de gelukkige winnaar van deze mooie prijs.

Uiteraard zijn wij super blij met het resultaat, maar wij willen ons altijd blijven verbeteren. Dus heeft u opmerkingen of tips, dan horen wij het graag. Dan maakt ook u dit jaar weer kans om een mooie prijs te winnen.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>