Lenteproof

Is uw huis al lente-proof?

De natuur wordt groener en de dagen worden langer. Tijd om ook binnen de winter te verjagen. Donkere kleuren en stoffen worden vervangen door frisse nieuwe. Ons verlangen naar een lentesfeer zorgt ervoor dat er behoefte is aan een nieuw behang, gordijn en/of tapijt. Voor de juiste keuze spelen niet alleen kleuren, maar ook de materialen een belangrijke rol.  

Weg met het oude …

In de winter hebben we ons in een donker hol genesteld, maar de stoffen die in de winter warm en knus zijn hebben in de lente een benauwend effect. Dikke plaids en gordijnen worden daarom aan de kant gezet. Stoffen zoals fluweel en wol horen niet bij de lente. Ze kunnen tot de volgende winter worden opgeborgen. Haal donkere en zware kleuren uit het huis. Donkere kleuren kunnen een rustgevend effect hebben, maar maken ook moe en absorberen licht. Hierdoor lijken kamers kleiner. Maak daarom plaats voor frisse kleuren en stoffen!

… naar binnen met het nieuwe!

Leuke katoenen stoffen en linnen materialen horen bij de lente. Ze zijn fris en licht. Luchtige transparante gordijnen laten de lentezon heerlijk naar binnen schijnen. Zo kunt u van het weer genieten wanneer het buiten nog koud is. Maak gebruik van pasteltinten en andere vrolijke kleuren. Zachtroze, zonnig geel en mintgroen zorgen voor een levendige, heldere sfeer. U haalt de lente letterlijk in huis met kleurrijke bloemen, inclusief hun heerlijke geuren.

Op zoek naar meer inspiratie om de lentesfeer in uw huis te brengen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij geven graag advies bij het zoeken van de juiste wooninrichting.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>