Moodboard inspiration tour.

Inspiration Tour bij Groen Inrichters

Gaat u binnenkort verhuizen, (ver)bouwen of uw interieur veranderen? Dan kan het soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen alle kleuren, stoffen en materialen die worden aangeboden. Een frisse blik van een stylist of architect is dan zo gek nog niet. Daarom organiseren wij 30 september 2017 de Inspiration Tour.

Tijdens de Inspiration Tour helpen topstylisten en interieurarchitecten met de keuzes van uw interieur. Zij voorzien u van inspererend advies en laten graag zien wat de mogelijkheden zijn. Is uw interieur voorkeur naturel, industrial, romantic, classic, contemporary, een mix of heeft u nog geen idee? Het maakt niet uit, voor iedereen is er keuze in overvloed.

Hoe ziet de dag eruit?

Op deze dag krijgt u een individueel adviesgesprek van 45 minuten waarbij u al uw persoonlijke interieurwensen kenbaar kan maken. Om de tijd optimaal te benutten vragen de stylisten om een plattegrond, foto’s en een wensenlijst mee te nemen. U krijgt concrete suggesties aangereikt voor kleuren, materialen, stoffen en indelingen. Vervolgens worden deze in een interieurschets uitgewerkt. Zo is direct te zien hoe de keuzes uitpakken en met elkaar combineren. Na afloop ontvangt u uw persoonlijke ‘styleguide’. Daarop vindt u ook de productstalen van je favoriete kleuren en materialen. Compleet en praktisch: een persoonlijk interieurplan waarmee u direct aan de slag kunt.

Heeft u interesse? Meld u dan gratis aan.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>