Hor Hooikoorts Header

Hooikoorts? Gooi je ramen open!

De zomerse temperaturen en de lange dagen zijn begonnen. Tijd om alle ramen open te gooien en de frisse lucht binnen te laten! Helaas staat niet iedereen te poppelen op dit mooie weer. Mensen met hooikoorts bijvoorbeeld. Voor hen is er een tijd aangebroken van niezen, jeuk en snotteren. De pollen die op dit moment in de lucht hangen zijn hun grootste vijand. Deze pollen uit de lucht halen is helaas geen optie, wel kunnen we het u gemakkelijker maken om de pollen buiten uw huis te houden waardoor u hopelijk meer kunt genieten van de zomerse dagen!

Ongestoord genieten en ventileren

Horren zijn ideaal om de frisse lucht binnen te halen en de pollen (en insecten) buiten te houden. De horren van Luxaflex bieden vele mogelijkheden om uw huis optimaal te ventileren. Voor allergieën zoals hooikoorts bieden wij diverse rol- en inzethorren aan. Deze pol-werende horren houden maar liefst 90 procent van alle pollen buiten! Hierdoor wordt de lucht als het ware gefilterd waardoor de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk verminderd.

De horren van Luxaflex zijn niet alleen heel praktisch voor deze dagen, maar zijn ook heel stijlvol en een mooie toevoeging aan uw interieur. Wij geven gratis advies, meten uw horren gratis in en monteren de producten ook gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel waar u in onze Luxaflex Galleryshop de producten kunt bekijken!

 

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>