Luxaflex® Dealer

Luxaflex® dealer in Deventer
Groen Woning- en Projectinrichting is uw exclusieve Luxaflex® Gallery dealer in Deventer. In onze ruim opgezette winkel, inclusief Luxaflex® Gallery, ervaart en beleeft u de uitgebreide collectie binnenzonwering en buitenzonwering optimaal.

Luxaflex® zonwering
De op maat gemaakte kwaliteitsproducten van Luxaflex®, verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren, designs en materialen, brengen uw huis tot leven. Uw woning vult zich met natuurlijk licht, terwijl het comfortabel beschermd wordt tegen hitte en kou.

Ook kunt u met Luxaflex® zonwering juist het zonlicht volledig weren of uw privacy verhogen, zonder dat u inlevert op sfeer en design. Daarbij biedt Luxaflex® het breedste aanbod in innovatieve hefsystemen voor een eenvoudige bediening en een betere kindveiligheid.

Luxaflex® raambekleding
Duette® Shades, rolgordijnen en Plissé® Shades. Het zijn zomaar een paar voorbeelden uit het ruime assortiment Luxaflex® raambekleding. Ieder type raambekleding voorziet uw interieur van een unieke uitstraling én brengt waardevolle kwaliteiten met zich mee. Doordat de raambekleding van Luxaflex® op maat wordt gemaakt, past het in iedere woning en is er een oplossing voor ieder type raam. Ook voor ramen met afwijkende maten of vormgeving, zoals erkers. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies of bekijk onze volledige collectie raamdecoratie online.

Luxaflex® Outdoor
Zoekt u buitenzonwering, maak dan in onze winkel kennis met de producten van Luxaflex® Outdoor. U vindt bij ons een breed assortiment buitenzonwering, zoals zonneschermen voor het terras of de serre, screens en markies zonwering. U heeft bij ons de keuze uit exclusieve en trendy doeken in allerlei kleuren. En, afhankelijk van het type product, kunt u kiezen uit materialen, zoals hout of aluminium, die prefect aansluiten op de stijl van uw woning. Voor optimaal comfort is alle buitenzonwering van Luxaflex® bovendien voorzien van elektrische bediening. Bekijk onze volledige collectie buitenzonwering of breng een bezoek aan onze winkel in Deventer voor meer inspiratie.

Groen Woning- en Projectinrichting is officieel Luxaflex® dealer
In onze winkel in Deventer vindt u het complete en uitgebreide assortiment van Luxaflex®. Onze interieurspecialisten voorzien u graag vrijblijvend van advies op maat. Samen doorlopen we het aanbod en kunt u de producten, van de materialen tot het gebruik, volledig ervaren. Hebt u interesse? Onze monteurs zijn specialisten in het inmeten en plaatsen van Luxaflex® raambekleding en buitenzonwering. Voor een passende offerte komen we graag bij u langs om ze gratis en vrijblijvend in te meten. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.