Samenwerking Groen en Meubelplaats.nl

Groen en Meubelplaats.nl slaan de handen ineen

Goed nieuws! Groen Woning- en Projectinrichting is de samenwerking aangegaan met Meubelplaats.nl, een trendy woonwinkel met een ruim assortiment meubels met een industriële look & feel. Deze stoere meubels zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in onze winkel.

Onze samenwerking is erop gericht om u nog beter te kunnen inspireren op het gebied van woninginrichting. Immers, naast raamdecoratie, vloeren, stoffering en zonwering, maken ook meubels een belangrijk deel uit van het totale interieur. Wij vullen elkaar dan ook perfect aan.

In onze winkel is nu plaatsgemaakt voor een ruime collectie kwaliteitsmeubels van de vooraanstaande meubelmerken Eleonora, Dutchbone, BY-BOO en Sevn. De meubels – waaronder kasten, fauteuils, eetkamerstoelen en bankstellen – worden sfeervol gepresenteerd in combinatie met onze eigen producten, zodat u de beste indruk krijgt van alle mogelijkheden op het gebied van woninginrichting.

Benieuwd naar deze nieuwe meubelcollectie? U bent van harte welkom in onze winkel om uw huis weer een beetje mooier te maken of om inspiratie op te doen.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>