Forbo Allura PVC

Forbo Allura Luxe PVC tegels en stroken

Allura van Forbo is in elk opzicht de beste keuze.

Forbo heeft een assortiment van Nederlandse kwaliteitsproducten met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Love Life Allura lijn wordt bijvoorbeeld volledig in onze Forbofabriek in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsvloer die aan alle Nederlandse en Europese normen voldoet! Met drie miljoen vierkante meter Allura reeds geïnstalleerd in de markt, is Allura altijd een goede referentie.

Allura, de luxe PVC tegel collectie van Forbo, is een van de populairste collecties in ons productportfolio. Allura wordt geproduceerd met geavanceerde technieken waardoor het extra vormvast is. Dankzij de manier waarop het reliëf en de toplaag worden aangebracht blijft de vloer daarbij een prachtige uitstraling houden. Allura is beschikbaar in drie systemen: Allura dryback (gelijmd), Allura Flex (losleg) en op termijn tevens in Allura Click (een full PVC clicksysteem).

Wilt u meer informatie over de Love Life Allura lijn of de andere lijnen van Forbo? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel om het product te kunnen zien.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>