Vadain Easy Wave Systeem raamdecoratie.

Een trend, maar nog weinig bekend…

In de wereld van stoffeerders zorgt hij al een tijdje voor veel opschudding: het wave-gordijn. Toch zijn er nog velen onbekend met deze nieuwe trend in raamdecoratie. Daarom hier een korte introductie.

Het wave-gordijn is, zoals de naam al doet vermoeden, een golvend gordijn. Deze golfbeweging wordt gecreëerd door een moderne manier van confectioneren. De diepte van de golven is door uzelf te bepalen, door een uitgekiend systeem van runners, gordijnband en gordijnhaakjes. De runners worden door middel van koordjes op vaste afstand van elkaar verbonden, waardoor het resultaat altijd strak is, zelfs bij de meest stugge stoffen. Strakker dan wanneer er gebruik gemaakt wordt van ringen. Want hoewel ook met ringen een golfbeweging verkregen wordt, zijn de gordijnen wel wat lastiger te sluiten. Zeker bij hoge ramen.

Het Vadain Easy Wave Systeem is een goed voorbeeld van deze trend. Bekijk andere typen raamdecoratie of kom langs in onze winkel en laat u inspireren!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>