WONING- EN PROJECTINRICHTING

Luxaflex

Turnkey

Turnkey is een Engelse term en wordt in het Nederlands vertaald als ‘sleutelklaar’. Dit houdt in dat wij de taken en verantwoordelijkheden van de verbouwing op ons nemen en u hiermee volledig ontzorgen. Bij onze turnkey-oplossing hoeft u vrijwel niets te doen. In goed overleg met de aannemer voeren wij de werkzaamheden uit, voordat de woning wordt opgeleverd en u de sleutel krijgt.

Voordelen turnkey-project

Het projectmanagement ligt in de handen van één partij. Hierdoor kan er efficiënt gewerkt worden met als gevolg: besparing in tijd én kosten. Doordat we nauw contact hebben met de aannemers zijn we in staat om met u mee te denken en oplossingen te bieden zodat we uiteindelijk het gewenste resultaat behalen. Van woningen tot aan kantoorpanden: alles is mogelijk! Ook brengt het netwerk als voordeel mee dat wij een scherpe prijs voor u kunnen regelen. Tevens zijn we al vroeg betrokken bij het proces waardoor we u kunnen voorzien van technisch- en interieuradvies. Bijvoorbeeld over de afwerking van raamdecoratie, binnen- en buitenzonwering, vloeren en meubelstoffering. En het belangrijkste voordeel: de werkzaamheden liggen bij de aannemer, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Wanneer u na de verbouwing de sleutel omdraait van uw nieuwe woning, stapt u een volledig ingericht huis binnen waar u direct in kunt wonen. Tijd om te genieten!

Heeft u interesse in een samenwerking en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op of kom gerust langs in de winkel voor de mogelijkheden. Onze vriendelijke en vakkundige werknemers staan u graag te woord. De koffie staat klaar! Bekijk hier de openingstijden van onze winkel in Deventer. U kunt bij ons gratis parkeren.  Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor inspiratie!

© 2018 Groen Woning- en Projectinrichting   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon