VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Montage

Montage

Montage van producten

Wanneer u een product gekozen heeft, bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend een montagespecialist langs te laten komen om al het maatwerk in te meten. Uw gordijnen en binnenzonwering plaatsen wij gratis. Indien gewenst, kunnen wij uw wensen voor andere producten opnemen in een offerte. Waarna, bij akkoord, de werkzaamheden ingepland worden. Ons montageteam zorgt voor een uitstekende oplevering, waarin al uw wensen verwerkt zijn.

Moet er meer gebeuren dan alleen montage en kunt u hulp gebruiken bij de verbouwing? Lees hier dan meer over onze begeleiding bij verbouwingen en over de mogelijkheden van onze turnkey-projecten.

Van advies tot aan het ontwerp en van begeleiding tot aan de montage: Groen Woning- en Projectinrichting is uw specialist. Ervaar het in onze winkel of neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon