WONING- EN PROJECTINRICHTING

Montage

U heeft zich laten adviseren door onze vakkundige adviseurs en een keuze gemaakt uit de producten. Belangrijk is dan dat het gekozen product in de juiste maatvoering geleverd wordt. En ook dat de montage juist gebeurt. Daar helpen we u graag bij.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat er een product is uitgekozen, bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend een montagespecialist langs te laten komen om al het maatwerk in te meten. Wanneer de maten bekend zijn en uw wensen in kaart zijn gebracht, wordt er een offerte gemaakt. Zodra u akkoord gaat, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en worden – afhankelijk van de levertijd en uw wensen – de werkzaamheden ingepland. Tot slot zorgt het montageteam voor een uitstekende oplevering en tevreden klanten.

Moet er meer gebeuren dan alleen montage en kunt u hulp gebruiken bij de verbouwing? Neem dan een kijkje op één van onderstaande pagina’s:

Turnkey-project

Deze Engelse term wordt in het Nederlands omschreven als ‘sleutelklaar’. Bij een turnkey-project hoeft u vrijwel niks te doen en laat u de werkzaamheden als afwerking, projectmanagement en stoffering volledig aan ons over. Wanneer u na het proces de sleutel omdraait, stapt u een geheel ingerichte woning binnen waar u direct in kunt wonen. Gedurende het proces is het uiteraard mogelijk vragen te stellen aan ons. Zo garanderen wij u kwaliteit en service vanaf het begin tot aan het eind!

Begeleiding bij verbouwingen

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste vakmensen. Ons grote netwerk met ervaren schilders, stukadoors, aannemers, installatiebedrijven en vloerverwarmingsspecialisten maakt dat we een scherpe prijs voor u kunnen regelen.

Van advies tot aan het ontwerp en van begeleiding tot aan de montage: Groen Inrichters is uw specialist. Ervaar het in onze winkel of neem een kijkje op de Inspiratiepagina. Meer informatie? Neem dan contact op of kom langs in de winkel waar onze vriendelijke en vakkundige medewerkers u graag te woord staan. De koffie staat klaar! Bekijk hier de openingstijden van onze winkel in Deventer. U kunt bij ons gratis parkeren. Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor inspiratie!

© 2018 Groen Woning- en Projectinrichting   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon