Interieuradvies

Interieuradvies

Bij Groen Woning- en Projectinrichting streven wij ernaar om producten en/of diensten in te zetten die de sfeer en leefomgeving in huis en op kantoor verbeteren. Wij bieden dan ook interieuradvies op maat aan om bij te dragen aan het realiseren van uw droom.

 

Interieuradvies: realiseer uw interieuridee

Wij vertalen uw wensen in kleur- en materiaalkeuzes naar een persoonlijk moodboard, waarbij we gebruikmaken van materialen uit de winkel. Ook kunt u in onze winkel de grote verscheidenheid aan voorbeelden vinden om zelf inspiratie op te doen. Wij bieden kwalitatief hoogstaande producten volgens de laatste woontrends én met groot gebruiksgemak. Maak kennis met grote merken als Luxaflex, JASNO, Interfloor en Desso.

Laat onze interieurontwerpster Leanne u gratis en vrijblijvend helpen en adviseren over de inrichting, indeling, materialen, productmogelijkheden, styling en kleurcombinaties die het beste aansluiten bij uw wensen.

 

Begeleiding bij verbouwen en stoffering

Wilt u niet alleen advies, maar ook de uitvoer door ons laten doen? Wij begeleiden bij verbouwen waarbij wij helpen met het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste vakmensen. Ook dragen wij zorg voor turnkey-projecten. Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden en ontzorgen u volledig tijdens de verbouwing. Bent u niet van plan om volledig te verbouwen, maar wilt u uw meubelstuk, trap, auto of caravan (opnieuw) stofferen? Ook daarbij kunnen wij u helpen! Van advies in materiaalkeuze tot aan het eindresultaat.

 

Inspiratie opdoen

Thuis alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, boordevol inspiratiebeelden met producten van verschillende dealers. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

Interesse in interieuradvies van Groen Woning- en Projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>