WONING- EN PROJECTINRICHTING

Advies & inspiratie

Herkent u dit: al maanden loopt u met een interieuridee in uw hoofd, maar u weet niet hoe u er vorm aan moet geven of hoe dit gerealiseerd moet worden. Wij helpen u hier graag bij!

Interieuradvies

Bij Groen Woning- en Projectinrichting streven wij ernaar mensen blij te maken met producten of diensten die de sfeer en leefomgeving in huis en op kantoor verbeteren. Wij bieden dan ook interieuradvies op maat aan om bij te dragen aan het realiseren van uw droom. We luisteren naar uw wensen, die we vervolgens vertalen in kleur- en materiaalkeuzes op een persoonlijk moodboard. Voor het moodboard wordt er gebruik gemaakt van de materialen uit de winkel. In onze winkel worden enorm veel verschillende interieurvoorbeelden getoond. Kwalitatief hoogstaande producten volgens de laatste woontrends én met groot gebruiksgemak. Ons assortiment bestaat uit producten van grote merken als Luxaflex, JASNO, Interfloor, Desso en het interieurbedrijf Robin Design.

Onze interieurontwerpster Leanne helpt en adviseert u graag over de inrichting, indeling, materialen, productmogelijkheden, styling en kleurcombinaties. Het interieuradvies vindt plaats in onze winkel en kost €75,-. Bij een aankoop vanaf €750,- krijg je de kosten van het advies retour. Na het interieuradvies ontvang je een Groen wooncheque t.w.v. €75,- die je kunt verzilveren bij je toekomstige aankoop.

Eenmaal interieuradvies gekregen, waar een verbouwing bij komt kijken? Ook daar kunnen we u bij helpen! Lees hier meer over bij ‘Begeleiding bij verbouwen’. Ook dragen we zorg voor turnkey-projecten, waarbij wij de verantwoordelijkheid nemen voor de werkzaamheden en u volledig ontzorgen tijdens de verbouwing. Gaat hier uw voorkeur naar uit? Lees dan hier wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een meubelstuk dat (opnieuw) gestoffeerd moet worden? Ook daar helpen wij u graag bij! Van advies over de materiaalkeuze tot aan het eindresultaat. Lees er hier meer over. Één of meerdere producten aangeschaft, maar moet het nog gemonteerd worden? Wij bieden aan dit door één van onze professionals te laten doen. Na aanschaf komt er, indien gewenst, een montagespecialist vrijblijvend langs om de maten in te meten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Inspiratie

Niet alleen inspireren we u graag met prachtige interieurontwerpen op een moodboard, ook bent u van harte welkom om zelf ideeën op te doen in de winkel. Hier vindt u het uitgebreide aanbod aan producten sfeervol gepresenteerd. Geheel volgens de laatste woontrends en meer dan genoeg om inspiratie op te doen! Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan u graag te woord als u hulp nodig heeft. U kunt ook een kijkje nemen op de ‘Inspiratiepagina’, boordevol inspiratiebeelden met producten van verschillende dealers.

Interesse in interieuradvies van Groen Inrichters? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hier de openingstijden van onze showroom in Deventer. U kunt bij ons gratis parkeren.  Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor inspiratie!

© 2018 Groen Woning- en Projectinrichting   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon