Karpetvloer

Alles over karpet

Een vloer uitkiezen kan best lastig zijn. Kiest u voor een harde ondergrond of juist zacht materiaal zoals karpet? En dan is er ook nog een breed scala aan kleuren en patronen: keuzes te over! Groen helpt u graag om wegwijs te worden tussen alle mogelijkheden. Vandaag vertellen we alles over karpet.

Sfeerbepalend en isolerend

De begrippen ‘karpet’ en ‘tapijt’ worden veel door elkaar gehaald. Hoewel het veel overeenkomsten heeft, is er daadwerkelijk een verschil tussen deze twee. Een karpet is een losliggend vloerkleed, bedoeld om een deel van de vloer te bedekken. Een vloerkleed of karpet brengt warmte in je interieur. Uw huis wordt er knusser van. Bovendien werkt het geluiddempend.

Wij hebben karpetten van natuurlijke materialen, zoals wol en sisal, maar ook klassieke modellen en hippe designkleden. Ook is dit product verkrijgbaar in verschillende structuren. Hierbij valt te denken aan hoog-, midden- en laagpolig. Zo is er voor iedere woonstijl een vloerkleed verkrijgbaar.

Aandachtspunten

Bij hoogpolig karpet is vuil en vocht moeilijker te verwijderen, waardoor dit iets meer onderhoud vraagt en minder geschikt is voor mensen met een allergie.

Merken

Brinkercarpets, Ege, Brink & Campman

We maken van tapijten karpetten met een mooie randafwerking. Indien gewenst kan Groen Inrichters van elk tapijt een karpet maken. Wij geven u graag advies bij het zoeken van het juiste karpet bij uw wooninrichting. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>