Een marmoleum vloer met verschillende kleuren en vlakken in een woonkamer

Alles over marmoleum vloeren

Een vloer uitkiezen is lastig, dat begrijpen we maar al te goed. Welk materiaal, welke kleur en welke vorm? De opties lijken eindeloos. Vandaag vertellen we alles over marmoleum, een puur natuurlijke en daarom zeer duurzame vloer. Want anno 2017 willen we niet alleen een vloer die sterk en mooi is, maar ook goed is voor de natuur.

Marmoleum, ook wel bekend als linoleum, is een oer-Hollands product. In Assendelft fabriceert Forbo al vele jaren linoleum bestaande uit natuurlijk materialen zoals houtmeel en kalksteen. De vloer is daarom grotendeels recyclebaar. Ook is de vloer verkrijgbaar in veel verschillende designs, dus passend in ieder huis.

Voordelen

Kiest u voor een marmoleumvloer dan kiest u niet alleen voor een milieuvriendelijke vloer, maar ook voor een vloer die zeer slijtvast is en zeker 20 tot 25 jaar mee gaat. Ook is deze vloer antistatisch. Dit betekent dat de vloer relatief makkelijk stofvrij te houden is en daardoor uiterst geschikt is voor mensen met allergieën. Daarnaast is de vloer geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

Met marmoleum kun jouw creatieve geest de vrije loop laten gaan. Deze vloer heeft een zeer divers kleurenpalet en wordt bovendien geleverd in stroken en in tegels. Zo creëer je altijd een unieke vloer naar jouw smaak.

Aandachtspunten

Doordat marmoleum verstrekt wordt in stroken van twee meter breed zal er om de twee meter een lichte naad te zien zijn. Marmoleum is een vloer die erg lang meegaat en zeer duurzaam is. Zie marmoleum dan ook als een investering in de toekomst.

Wij geven u graag advies bij het zoeken van een goede vloer om zo tot de juiste keuze te komen. Onze vakkundige monteurs leveren en installeren de vloer zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>