Bonaparte vloerbedekking

4 manieren om de trap te bekleden

Bij velen is de trap dé binnenkomer in de hal en een veelgebruikt middel in huis. Logisch dat deze dan praktisch, functioneel én stijlvol moet zijn. Hoewel de trap jaren geleden vaak werd bedekt met tapijt, zijn er nu ook tal van andere mogelijkheden voor trapbekleding. Wilt u de vloerbedekking in de hal, kamer of overloop mooi laten overlopen in de trap, of kiest u juist voor een leuk contrast?

PVC als trapbekleding

U kunt er niet meer omheen; PVC. De afgelopen jaren is PVC enorm in populariteit toegenomen en dat is niet voor niets. PVC is namelijk enorm sterk materiaal en daarnaast geluiddempend. En dat is niet alleen prettig in de woonkamer of keuken, maar ook op de trap. Ook is PVC ontzettend gemakkelijk schoon te houden, voelt het zacht aan de voeten en is het minder glad dan een geschilderde houten trap. Eigenlijk heeft een trap bekleed met PVC alleen maar voordelen.

Zo zacht als tapijt

Niets is zo lekker zacht aan uw voeten als tapijt. Een mooie doorloop van de trap naar de overloop of juist een verrassend contrast tussen tapijt en andere vloerbedekking. Hét grote voordeel van tapijt is natuurlijk dat u niet zo gemakkelijk uitglijd, zeker praktisch voor gezinnen met kleine kinderen of ouderen. Naast een volledige bekleding van uw trap met tapijt kunt u natuurlijk ook kiezen voor een mooie loper, voor een klassieke twist.

Marmoleum als trapbekleding

Bent u op zoek naar een antistatische bekleding van de trap, dan is marmoleum – ook wel bekend als linoleum – een mooie oplossing. Naast antistatisch is marmoleum ook milieuvriendelijk en slijtvast en is de bekleding er in veel verschillende designs. Denk bijvoorbeeld aan marmoleum met een betonlook of houtpatroon. Leuk weetje: marmoleum is een oer-Hollands product en wordt al jaren bij Forbo in Assendelft gemaakt!

Vele mogelijkheden met vinyl

Geluiddempend, isolerend, antistatisch én vochtbestendig? Vinyl is het allemaal! Daarnaast is de keuze uit verschillende designs enorm uitgebreid. Wilt u bijvoorbeeld de look and feel van een houten vloer creëren, maar vindt u het ook belangrijk dat de vloer praktische en voordelig is? Dan is vinyl een fantastische oplossing!

Wilt u meer informatie en inspiratie op het gebied van trapbekleding? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van trapbekleding. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden. Naast trapbekleding voor in huis, kunnen wij ook de bekleding van trappen op de werkvloer uit handen nemen.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>